7763 Egerág, Szabadság tér 1.

Rendezvények / események

Falunap 2021.07.03.

A tavalyi évben, hagyományteremtő céllal kezdeményezett, a búcsúval egybekötött falunap idén is nagy sikernek örvendett.

Péntek este szentmisével, azt követően összejövetellel nyílt meg a rendezvény. Szombat délelőtt a park feldíszítésével, berendezésével készültek segítőink a délutáni programokra. A sok előkészületnek, szervezésnek, és persze a jó időnek köszönhetően sikerült ismét egy programokban, élményekben gazdag napot eltölteni, együtt.

A nap folyamán (a vírushelyzet miatt elmaradt) gyereknap is pótlásra került. Volt gyerekműsor Molnár Orsolyával, lufis bemutató, bohóc, légvár, csillámtetoválás, arcfestés, kézműves foglalkozás, sport-és sorversenyek és cukorágyú.

A felnőttek sem maradtak program nélkül. A tavalyi évben aratott, nagy sikerre való tekintettel, ismét Stubendek Katalin, és Götz Attila énekelt dalokat. Őket Rudán Joe akusztikus koncertje követte.

A rendezvény ideje alatt kézműves kirakodó vásár, képkiállítás, katonatalálkozó, a Caritas által biztosított légvár és tandem biciklik egészítették ki a programokat.

A délután megtartott sütiversenyre is rengeteg finomság készült, amit mindenki megkóstolhatott, és szavazhatott a legfinomabbra. A nyertesek praktikus ajándékokkal térhettek haza.

Napközben lángos, és hot-dog készült, amiből, mindenki ehetett, este közös vacsorával értek véget a programok. Az napot utcabál zárta, a Kovács Trió zenekar közreműködésével.

Széchenyi 2020